Suspendert Henderson opptrådte som fredsmegler

Jordan Henderson var mannen som roet gemyttene mellom Raheem Sterling og Joe Gomez - over telefon!

12. nov 2019 kl 12.57 Einar Kvande

Det gikk en kule varmt mellom Raheem Sterling og Joe Gomez i kantinen på St George's Park mandag. Ifølge enkelte rapporter skal Sterling ha forsøkt å ta kvelertak på Gomez, da City-spilleren konfronterte Liverpool-forsvareren da de møttes på landslagssamling, etter at duoen først hadde røket i tottene på hverandre ute på Anfield-matta da Liverpool slo City 3-1 et snaut døgn tidligere.

I etterkant av hendelsen på St George's Park, som førte til at landslagssjef Gareth Southgate valgte å vrake Sterling fra troppen til Englands kamp mot Montenegro på torsdag, skal Liverpool-kaptein Jordan Henderson ifølge Mirror ha ringt til begge spillerne for å roe gemyttene.

Slutter seg til troppen på onsdag

Henderson, som selv ikke har sluttet seg til England-troppen ennå fordi han er suspendert til EM-kvalifiseringskampen mot Montenegro, tok affære da han fikk høre at Sterling ikke ville ta Gomez i hånden. Sterling skal ha grepet tak rundt halsen på Gomez bakfra etter at det skal ha blitt utvekslet ukvemsord mellom de to.

Hendo, som vil slutte seg til England-troppen på onsdag, skal i etterkant av dette ha ringt begge spillerne individuelt for å få dem til å skvære opp og ta hverandre i hånden.

Sterling har i etterkant av dette kommet med en uttalelse på sin Instagram-konto. Ifølge Mirror skal imidlertid Manchester City-vingen være misfornøyd med straffen han har fått, ved at han ikke får spille torsdagens kamp mot Montenegro.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]