– Vi har skværet opp nå

Raheem Sterling innrømmer at han lot følelsene ta overhånd da han havnet i håndgemeng med Joe Gomez.

12. nov 2019 kl 09.12 Einar Kvande

Raheem Sterling har sluppet en pressemelding i forbindelse med at han er blitt droppet fra England-troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Montenegro, etter å ha havnet i klammeri med Joe Gomez under Englands trening mandag.

Sterling og Gomez havnet i tottene på hverandre mot slutten av Liverpools 3-1 seier over Manchester City på søndag, og Sterling hadde ikke klart å legge den ballen død da han møtte Gomez på England-treningen mandag.

– Alle vet hva dette spillet betyr for meg. Alle vet at jeg ikke er noen kranglefant. Joe og jeg har pratet sammen, skværet opp, og gått videre, skriver Sterling i meldingen han har lagt ut på Instagram.

Følelsene tok overhånd

– Vi driver med en sport der følelsene av og til tar overhånd, og jeg er mann nok til å innrømme at følelsene tok overhånd for meg. Nå har vi kommet oss videre. Vi driver med denne sporten fordi vi elsker den, fortsetter Sterling.

– Jeg og Joe Gomez har lagt dette bak oss. Vi skjønner begge at dette var noe som pågikk i 5-10 sekunder. Det er over nå. Vi ser fremover. Det er ingen grunn til å gjøre dette større enn det er. La oss fokusere på kampen vår på torsdag, avslutter Sterling, og sikter da til Englands kamp mot Montenegro.

Englands landslagssjef, Gareth Southgate, har valgt å droppe Sterling fra troppen til nettopp den kampen, som en følge av Manchester City-spillerens angrep på Joe Gomez på treningsfeltet mandag.

– Jeg tror vi har tatt den riktige avgjørelsen med tanke på laget som helhet. Det er hele troppen enig i. Nå er det viktig at vi støtter spillerne og fokuserer på torsdagens kamp, uttalte Southgate i den sammenheng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]