Mener Liverpool har hjulpet Fabinho:– Tar med seg selvtillit fra klubbhverdagen på landslaget

Brasils landslagstrener Tite er svært fornøyd med å ha Liverpools Fabinho på laget.

19. nov 2019 kl 12.46 Even Barka

Fabinho har vært i strålende form for Liverpool den siste tiden. 26-åringen kunne gå inn i landslagspausen på best mulig måte, etter å ha vært førstemann på scoringslista i Liverpools 3-1-seier over Manchester City på Anfield.

Fredag kom midtbanespilleren inn til sin ellevte landskamp for Brasil, i 1-0-tapet for Argentina. Som oftest har han vært benyttet som høyreback for landslaget, men denne gangen kom han inn i sin foretrukne posisjon da han erstattet Barcelonas Arthur.

Oppdatering: Tirsdag var han inne i startoppstillingen som midtbaneanker i Brasils møte med Sør-Korea.

– Bygger på noe positivt

Til tross for at han ikke fikk starte forrige kamp, skryter landslagsjef Tite av midtbaneankeret.

– Fabinho bygger på noe positivt for tiden. Han har spilt bra hver gang. Han tar også med seg selvtillit fra klubbhverdagen sin inn i landslagstroppen. Det kan vi merke, sier han ifølge Goal.com, og legger til:

– Det handler ikke bare om å se det, men du føler det også, sier Tite.

FÅR SKRYT:
FÅR SKRYT:  Liverpoosl Fabinho har bare såvidt spilt et tosifret antall kamper for Brasil hittil i karrieren, men har høstet lovord hos landslagssjef Tite under denne landslagspause. Her er han i aksjon mot Peru i en vennskapskamp i september.

Brasil har ikke vunnet på fem kamper, og den forrige seieren kom tilbake i juli da de vant Copa America-finalen 3-1 over Peru.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]