OVERRASKENDE BELØNNING:  Vanligvis belønnes nok Origis prestasjoner gjennom lønninger. Mot Aston Villa i 2016 fikk han en helt spesiell belønning.

Tør Origi feire med borteseksjonen på Villa Park igjen dersom han scorer?

Origi har noen interessante minner fra en tidligere kamp på Villa Park.

I Klopps første og eneste kamp mot Aston Villa på Villa Park på valentinsdagen i 2016 vant Liverpool 6-0.

Daniel Sturridge satt inn 1-0 med en enkel heading fra fem meter etter 15 minutter før Milner økte ledelsen med et innlegg som gikk helt i mål ti minutter senere. Emre Can satte inn 3-0-målet rett før timen var spilt med et velplassert skudd fra utenfor 16-meteren.

Fem minutter senere satte Divock Origi inn det fjerde for dagen på en kontring. At Clyne og Toure fikk sjeldne scoringer hadde nok stjålet overskriftene på en annen dag, men ved denne anledningen var det feiringen etter Origis fjerde mål som fanget oppmerksomheten.

Origi småjogget i velkjent stil mot supporterne i borteseksjonen, men i motsetning til det vi er vant til fra nyere tid stoppet han ikke opp. Han fullførte løpet 100 prosent, og ble omfanget av Liverpools supportere.

Vått kyss

Mens supporterne holdt belgieren fanget i fast grep benyttet en av Liverpools supportere muligheten til å plante noen velmente smask på spilleren som senere har utviklet seg til å bli en kulthelt.

Ved en nærmere analyse ser vi at supporteren planter seks kyss på Origis kinn. Det samme antallet minutter var spilt på overtid mot Everton for litt under et år siden da belgieren for alvor skrev seg inn i historiebøkene med en merkelig og viktig scoring.

Etter en slik scoring ville nok mange spillere spurtet rett til fansen og latt de omfavne seg. 24-åringen plukket opp ballen i nettet og ville få spillet i gang igjen.

Da Origi satte inn de legendariske vinnermålene mot Barcelona i semifinalen og Tottenham i finalen i Champions League jogget han rolig ut til henholdsvis høyre og venstre cornerflagg i angripende retning.

Han var påpasselig med å holde avstand til fansen ved begge anledningene, og stoppet opp i god tid før reklameskiltene.

Det kan virke som om vår belgiske venn fortsatt har episoden mot Aston Villa for drøye fire år siden i tankene når han feirer mål.

BEGRENSET JUBEL:  Origi jogger rolig til cornerflagget etter å scoret i verdens største finale.

Origi har også blitt intervjuet om situasjonen i Villa-kampen. Til liverpoolfc.com uttrykte han sin glede over hendelsen.

– Jeg kunne føle kjærligheten. Fansen var nok litt mer følelsesmessige på valentinsdagen, og jeg fikk noen kyss. Det var fint å se, sier han om fansens oppførsel etter scoringen.

Anledningen er nok ikke like stor på lørdag. 2. november er dagen da BBC sendte de første regulære fjernsynssendingene i verden, men det spørs om vi får se tilsvarende scener som i oppgjøret for fire år siden på skjermen.

Valentinsdagen er dessverre fortsatt om lag tre måneder unna, og på den dagen nyter de røde en velfortjent vinterpause.

Får vi se mer kjærlighet på Villa Park på lørdag? Kampen starter 16.00 og sendes på TV2 Sport 1 og TV2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.11.2019 kl 22:27

Raheem Sterling forsvarer Joe Gomez

Liverpools forsvarer ble utsatt for piping da han kom inn som innbytter for England.

+
14.11.2019 kl 22:02

Englands høyreside kan bli Liverpools høyreside?

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold markerte seg for England.

+
14.11.2019 kl 20:25

Dommere skal fortsatt ikke bruke monitor ved VAR-avgjørelser i PL

Et møte mellom dommere og ledere i Premier League klubbene har kun medført justeringer angående bruken av videodømming.

+
14.11.2019 kl 17:46

Manchester City unnslipper utestengelse fra Europa for brudd på FFP

Ifølge en «eksklusiv» sak i The Athletic vil Manchester City kun få bot som følge av brudd på reglene i Financial Fair Play (FFP).

+