Trent Alexander-Arnold ventes å være eneste fra start i kveld for England

Bare en fra Liverpool i forventet engelsk startoppstilling.

14. nov 2019 kl 17.34 Torbjørn Flatin

England stiller uten suspenderte Jordan Henderson, mens Raheem Sterling er gitt en intern utestengelse på en kamp etter den mye omtalte feiden med Joe Gomez.

Forventet engelsk lag

Foruten Henderson, har Liverpool Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold og Alex Oxlade-Chamberlain, til kampene mot Montenegro på Wembley i kveld og borte mot Kosovo på søndag.

Hendo har spilt 54 seniorlandskamper, Alex Oxlade-Chamberlain står med 33, mens de unge forsvarerne Gomez og Alexander-Arnold begge har sju hver.

Ifølge The Independent forventes Trent Alexander-Arnold å kunne legge ytterligere en «cap» i premieskapet, da den unge scouseren er inne på den startoppstillingen som avisen mener Gareth Southgate vil benytte fra avspark.

England (forhåndstips): Pickford: Alexander-Arnold, Stones, Maguire, Chilwell; Rice, Winks, Mount; Sancho, Rashford, Kane

Kan sikre EM-plass

England vil være sikret en plass i sluttspillet sommeren 2020 med minst et poeng mot Montenegro, som de beseiret med 5-1 sist lagene møttes.

Kampen har avspark kl 20.45. Den vises direkte på TV2 Sport 1 og TV2 Sumo. For de som holder til i England er det ITV1 som har rettighetene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]