– Vi vet at Liverpool følger ham nøye

Ryktene om Sander Berge vil ikke legge seg, og nå legger sportsdirektøren i Genk ytterligere brensel på bålet.

14. nov 2019 kl 16.28 Torbjørn Flatin

Det er et rykte, en spekulasjon», som ikke vil legge seg. Etter at Jürgen Klopp berømmet Sander Berge etter to kamper mot Liverpool i Champions League, for Genk, anses interessen fra Anfield som genuin.

Kontrakt til 2021

Genk er en selgende klubb når vi snakker om deres beste spillere og interesse fra storklubber, og mange trodde at midtbaneankeret på det norske landslaget ville forsvinne før denne sesongen.

Kontrakten til 21-åringen løper ut etter 2020/21 og det ligger i kortene at Genk må selge ham før det, selv om sportsdirektør Dimitri De Condé hevder at man helst vil beholde Berge ut denne sesongen før de åpner en budrunde.

Napoli interessert

Napoli er i samme gruppe som Genk og Liverpool i Champions League, og italienerne følger også sitasjonen. Kilden på det er god.

– Jeg har lest at Napoli utelukker Berge? Det stemmer ikke, Napoli er interessert i Sander og det er en mulighet, skal De Condé ha sagt i et intervju med Radio Punto Nuovo.

Liverpool følger situasjonen

Sportsdirektøren legger så til: – Vi vet også at Liverpool følger ham nøye. Klopp snakket med gutten etter kampen på Anfield, gratulerte ham med prestasjonen.

– I Italia er det klubber som følger Berge og Napoli kan være en av dem, men intet konkret tilbud ligger på bordet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]