– Uansett hvor kjedelig det er, tar vi bare kamp for kamp

Liverpools utrolige backduo vil ikke ta av etter den fantastiske seieren.

10. nov 2019 kl 22.02 Arild Skjæveland

Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson var nok en gang svært delaktig i scoring riktig vei da Liverpool slo Manchester City 3-1 søndag kveld.

Alexander-Arnold vender spillet med en fantastisk langpasning. På motsatt side er Robertson på vei fremover, og finner Mohamed Salah med et fantastisk innlegg. Et nydelig angrep.

– Trent har spilt en utrolig diagonal, og jeg hadde plass. Jeg så at Bobby og Mo løp inn i farlig rom, og visste at dersom jeg kunne sende ballen der, ville de forhåpentligvis kunne avslutte. Jeg er glad for at Mo kunne få hodet på den og score, sier Andy Robertson i et intervju med Sky Sports.

– Vi er bare glade for å kunne bidra, og defensivt synes jeg vi var veldig solide i dag.

Kamp for kamp

En får sjelden Liverpool-spillere til å se for langt frem, og komme med meldinger i tittelkampen. Også denne gang er backene forsiktige.

– Vi må bare ta kamp for kamp. Uansett hvor kjedelig det er, og selv om supporterne gjerne vil høre noe annerledes, er det akkurat det vi må gjøre. Det fungerte bra for oss i fjor, og så langt i år, sier Robertson.

– Det handler om perspektiv. Vi har slått Manchester City hjemme, og det er et stort resultat for oss, men vi må bare holde det gående. Etter landslagspausen kommer den tøffeste perioden over jul, og så får vi se hvordan vi ligger an etter den travle perioden, sier skotten.

Alexander-Arnold er nesten like forsiktig i uttalelsene som backkollegaen på motsatt side.

– Vi er i en god form og er fortsatt ubeseiret. Det er det vi ønsker. Vi ønsker fortsette å hente tre poeng. Vi vet at vi spiller på hjemmebane og har fordelen med supporterne, så hver gang vi er her så ønsker vi å ta tre poeng, og det føles som at vi bør gjøre det, sier Alexander-Arnold til samme TV-kanal.

– For oss handler det om å holde oppe momentumet, og ikke hvordan andre lag føler det. Vi fokuserer bare på oss selv, og vil ta så mange poeng som mulig. Vi tok mange poeng forrige sesong, og det var fortsatt ikke nok, så vi vet at vi må ta omtrent like mange poeng og forhåpentligvis få med oss sølvtøy, sier scouseren.

– Det er fortsatt tidlig, og vi vet at det er lenge igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]