Uken på sosiale medier

Det har vært en relativt rolig uke på sosiale medier på grunn av landslagspause, men en gammel kjenning er tilbake og Firmino har spilt piano.

22. nov 2019 kl 18.57 Mari

Firminos redigerte pianoferdigheter og Shakira spiller hovedroller på sosiale medier denne uken.

Bobby spiller piano

The Anfield Wrap har lagt ut en video av Roberto Firmino som spiller Allez Allez Allez på piano… eller? Videoen er dessverre redigert, men den er fin likevel!

Bobby spiller piano 2

Her er den originale videoen hvor Bobby spiller piano og kona Larissa synger… Det spørs om hun hadde gått videre til Oslo.

Oooo friend!

Andy Robertson la ut lekne bilder av han selv og Trent Alexander-Arnold med en bildetekst som refererer til den meget populære britiske komedien The Inbetweeners.

Shakira, Shakira

Reaksjonene etter Liverpools comeback mot Barcelona i mai tar ingen ende. Barcelona har nå lagt ut en video som viser Shakira og hennes og Gerard Piques barn reagere på Liverpools tredje mål.

VAR-fleip

James Milner så mulighetene til å fleipe litt med videodømming og Liverpools annullerte mål mot Aston Villa.

Wijnaldum-feiring

Wijnaldum scoret hattrick for Nederland på tirsdag. Han markerte med en anti-rasistisk feiring sammen med Frenkie De Jong.

The Special One er tilbake

Ikke Liverpool-relatert, men man kan jo ikke unngå å nevne ukas snakkis: Jose Mourinho er tilbake i Premier League, denne gangen som manager for Tottenham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]