Salah og Robertson kan bli klare til helgen likevel

Bilder fra mandagens treningsøkt på Melwood gir håp om at duoen kan bli spilleklare til helgens borteoppgjør mot Crystal Palace.

21. nov 2019 kl 18.03 Even Barka

Søndag rapporterte flere medier at venstreback Andy Robertson og angriper Mohamed Salah kom til å miste den kommende helgens borteoppgjør med Crystal Palace.

Nå kan det se ut til at duoen kan være klar til dyst likevel.

Bilder fra dagens trening viser nemlig at begge to var til stede på Melwood da troppen møttes igjen etter å ha representert sine respektive landslag.

Deltok på deler av treningen

Torsdag kveld bekreftet Liverpool at duoen var med på deler av treningen.

På Twitter postet de også et bilde av Salah og Georginio Wijnaldum med den tilhørende teksten «Training time».

Hevder avgjørelse tas på fredag

Daily Mirror-journalisten David Maddock hevder på Twitter at Robertson og Salah kun deltok tidlig i treningen, der det normalt sett ikke takles eller forekommer andre former for hard fysisk kontakt.

Maddock skriver også at Liverpool-trener Jürgen Klopp vil bestemme seg for hvorvidt de to er klare til å starte kampen mot Crystal Palace i løpet av fredagen.

Sliter med samme type skade

Salah og Robertson har begge vært rammet av ankelskader i lengre tid. Salahs skade kom da han ble taklet stygt mot Leicester i starten av oktober.

Venstreback Robertson spilte fra start i 3-1-seieren over Manchester City før landslagspausen, men uttalte så at han ikke hadde trent i løpet av de to foregående ukene.

Xheridan Shaqiri er også tilbake i trening. Sveitseren har vært ute av spill med en skade i leggen siden september.

Van Dijk trente også

Virgil Van Dijk trakk seg fra landslagssamling med Nederland grunnet det som har blitt beskrevet som personlige årsaker.

Bildene fra dagens trening viser at midtstopperen var sammen med resten av Liverpool-troppen da de møttes på Melwood etter landslagspausen.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]