– Vi har stor respekt for Genk

Jürgen Klopp tar på ingen måte noen seier på forskudd før møtet med Genk på Anfield.

5. nov 2019 kl 00.20 Odd Sindre Tonning

På tirsdag kveld gjester Genk Anfield i den fjerde gruppespillkampen av årets Champions League. Liverpool er storfavoritter foran oppgjøret, som regjerende mester, og etter at de slo den samme motstanderen 4-1 på bortebane tidligere denne sesongen.

Vil ha hjelp fra fansen

Men selv om Liverpool er favoritter, så vil ikke Klopp høre noe om at Liverpool bare må fokusere på det offensive, og ikke forsvare seg når de belgiske mesterne kommer på besøk.

– Vi har stor respekt for Genk. De spiller god fotball, og du må forsvare deg godt mot dem. Jeg liker ikke å bare snakke om offensive ting om en fotballkamp. Det er ikke den respekten du må ha for en motstander på Champions League-nivå, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

På tirsdag håper Liverpool-manageren på hjelp fra Anfield-publikummet når det skal spilles fotball under flomlysene igjen. Han håper at Liverpool-fansen kan gjøre det vanskelig for Genk sine spillere ved å skape et ordentlig trøkk på tribunen.

– Det kommer til å bli tøft

På de tre første kampene av årets gruppespill har Liverpool plukket seks poeng, og ligger på en andreplass i gruppen. På tirsdag håper Klopp at laget hans kan ta et stort steg mot avansement fra gruppespillet med en seier mot Genk.

– Vi spiller hjemme, og uansett hvem vi møter så gjør vi alt for å vinne. Resten av gruppespillet blir tøft. Først Genk hjemme, så reiser vi til Salzburg i desember. Det blir også veldig tøft hjemme mot Napoli.

– Vi kan ikke forvente at ting alltid fungerer, så vi må bare prøve å få så mange poeng som mulig. Det er alt vi tenker på i morgen, og forhåpentligvis kan vi ta et stort steg mot å kvalifisere oss, sier Klipp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]