– Vi kan ikke sende 11 spillere til Qatar, mens resten blir igjen i England

Jürgen Klopp innrømmer at muligheten har blitt diskutert, men virker ikke veldig interessert i at kvartfinalen skal spilles i desember.

1. nov 2019 kl 14.29 Arild Skjæveland

Liverpool er trukket borte mot Aston Villa i kvartfinalen av Carabao Cup. I utgangspunktet er det en kamp som skal spilles når Liverpool er i Qatar for å spille semifinale i VM for klubblag.

En rekke alternativer har blitt lansert - deriblant muligheten for å spille to kamper samtidig. En i Qatar med et lag, samtidig som et annet lag blir igjen og spiller ligacup.

– Jeg vet ikke når Villa-kampen skal spilles. Vi har åpenbart allerede diskutert det - det må vi gjøre. Det vil ikke bli mye tid til å ta en slik avgjørelse, men foreløpig er ingen avgjørelse tatt, sier Klopp på dagens pressekonferanse.

– Dersom vi skal spille mens vi er i Qatar, vil det bli med to ulike lag. Men vi kan ikke la spillere bli igjen hjemme for å spille Carabao Cup. Vi har to kamper i Qatar, i en veldig travel periode. Det er ikke sånn at vi kan dra dit med 11 spillere, og si at de 11 skal spille to kamper i Qatar, mens resten blir igjen hjemme i England og spiller mot Aston Villa. Slik fungerer det ikke, sier han.

– Vi må ta en avgjørelse, og det skal vi gjøre - men ikke ennå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]