– Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, men jeg tror ikke denne kampen vil definere sesongen

Fabinho toner ned snakket om hvor avgjørende søndagens kamp er.

9. nov 2019 kl 18.55 Arild Skjæveland

Etter å ha stått over på Villa Park for å unngå gult kort og suspensjon, vil Fabinho være tilbake i startelleveren til Jürgen Klopp når Manchester City gjester Anfield.

Brasilianeren har enda ikke tapt en Premier League-kamp han har startet. Da de helrøde tapte 2-1 på Etihad Stadium forrige sesong, kom han inn som innbytter. Siden den gang har han etablert seg som et soleklart førstevalg i den dype midtbanerollen i Klopps lag.

Det har blitt skrevet mye om betydningen av søndagens kamp mot Manchester City. Brasilianeren er ikke sikker på at den nødvendigvis er så avgjørende.

– Jeg tror ikke utfallet forrige sesong kom bare på grunn av resultatene mot Manchester City - men dersom vi slår dem har vi et stort poengforsprang, og det vil være viktig for oss. Disse kampene er alltid litt ekstra spesielle, for vi må ta poeng og forhindre en direkte rival fra å gjøre det samme, sier Fabinho i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi skal gjøre alt det vi kan for å vinne, men jeg er ikke så sikker på at dette resultatet vil definere utfallet av sesongen, sier han.

Det eneste tapet forrige sesong

2-1 tapet på Etihad er det eneste tapet Fabinho har vært med på i Premier League.

– At det var det eneste tapet endret ikke så mye, men City var det eneste laget som var kapable til å gjøre det. Vi har klart å finjustere og forbedre oss fra i fjor, sier han.

– Vi ønsker å vinne og spille bra i hver kamp. Vi vil spille god fotball foran supporterne våre på hjemmebane, og denne kampen vil ikke være annerledes.

– Vi forbereder oss på samme måte som vi alltid har gjort. uansett hvem som spiller, så vil vi vi ha fokus på oss selv og måten vi vil spille på.

Manchester City - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]