Årets beste julegave kom tidlig... Jürgen Klopp til 2024!

Manageren har forlenget med Liverpool!

13. des 2019 kl 12.30 Arild Skjæveland

Litt før halv ett kom Liverpool FC med en kryptisk melding på Twitter, der det sto «Announce... 🤔».

De fleste ventet nok en bekreftelse på kjøpet av Takumi Minamino, men så dukket det opp en video. Jürgen Klopp har signert en ny kontrakt!

Til 2024

Klopp har ikke tidligere vært villig til å diskutere en kontraktforlengelse. Hans opprinnelige avtale gikk ut i 2022. Han ville da ha vært i klubben i sju år - like lenge som han var manager for Mainz og for Borussia Dortmund.

Tyskeren er kjent for å hedre sine kontrakter, og denne nyheten betyr at den perfekte manager for Liverpool FC kommer til å lede klubben helt frem til sommeren 2024.

Pep Lijnders og Peter Krawietz har også blitt enig med klubben om nye avtaler, og fortsetter i teamet de neste fem årene.

– For meg personlig viser dette klubbens intensjoner, og det er bygd på det jeg vet om hva vi har oppnådd sammen så langt, og det som er igjen for oss å oppnå.

– Når jeg ser utviklingen i klubben og det pågående samarbeidet, så føler jeg at jeg bare kan bidra med mer. Folk ser hva som skjer på banen, og måler progresjonen vår ut fra det. Selv om det er en god måte å måle det på, så er det ikke den eneste måten. Jeg har sett hvor forpliktet eierne har vært, i alle aspekter med klubben.

– Da jeg fikk telefonen høsten 2015, så følte jeg at vi var perfekte for hverandre. Om noe, så føler jeg nå at jeg undervurderte det. Det er med en full tro at samarbeidet fortsetter slik, at jeg forplikter meg til 2024.

– Om ikke, ville jeg ikke signert. Klubbens tilstand er så bra, at jeg kunne ikke vurdert å dra.

MED POKALEN:
MED POKALEN:  Forhåpentligvis vil Jürgen Klopp få løfte mange flere de neste fem årene.

– Det finnes ikke et bedre sted

Klubbens sportsdirektør har gjort bortimot alt riktig etter at Klopp ble manager, og blir også nevnt av manageren.

– Jeg må også sette lys på rollen til sportsdirektøren vår Michael Edwards i reisen så langt. Innspillene hans og samarbeidet har vært like viktig som alt annet for å sette oss i en posisjon til å kjempe om de største titlene.

– For alle i fotball som ønsker å konkurrere i et miljø der alle i organisasjonen er på sitt aller beste, fra støtten fra supporterne til eiernes visjoner, så kan det ikke finnes et bedre sted enn dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]