– De minner om oss i spillestilen

Virgil van Dijk og Alisson Becker roser innsatsen mot et vanskelig lag.

10. des 2019 kl 23.40 Jens Hapnes Rege

Alisson Becker leverte en stor forestilling mot RB Salzburg som brakte tilbake gode minner til forrige Champions League-sesong, han understreker vanskeligheten av kampen, og roser laginnsatsen i et intervju med LFC TV etter kampen.

– Det var en vanskelig kamp. Vi spilte sammen, beveget oss sammen og forsvarte og angrep på en god måte. Jeg er fornøyd med resultatet og det rene buret, men det viktigste i dag var de tre poengene.

Liverpool hang tidvis i tauene i første omgang, men Becker belyser at pausepraten handlet om tålmodighet og rolighet.

– Vi måtte bare fortsette å jobbe. Vi nøytraliserte dem bra, sa bautaen mens Van Dijk prøvde å sette ut brasilianeren ved å skru av å på lyset. Alisson lot seg ikke affisere av det.

– Vi viste at vi måtte være mer kompakte enn i den forrige kampen. I de vanskelige periodene jobbet vi sammen. Vi scoret i gode øyeblikk i kampen.

Han forsvarer også Mohamed Salahs svake avslutninger, og påpeker at det var en svak gressmatte på Red Bull Arena.

Liverpool-kopi

Etter å ha tullet med Alisson under keeperens intervju måtte også Van Dijk snakke med LFC TV etter kampen.

– Vi forventet en hektisk start, og vi måtte være klare. De er et godt lag, som minner om oss i deres spillestil på banen. I den andre omgangen var vi modne og spilte en veldig god omgang.

Henderson spilte sin 50. kamp i Europa i dag og fikk en ny assist i dag. Nederlenderen er naturligvis full av lovord til sin engelske kaptein.

MILEPÆL:
MILEPÆL:  Dette var kapteinens 50. kamp i Europa.

– Han er en fantastisk spiller, fantastisk kaptein og alle ser opp til ham. Han var veldig viktig i dag.

En annen spiller som var svært viktig for Liverpool var Naby Keita, som muligens leverte sin beste forestilling i Liverpool-trøya så langt.

– Det var en stor natt for han. Forhåpentligvis kan han fortsette å være viktig for laget. Han er en veldig god spiller, og i dag viste han det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]