– Dersom vi skulle ansatt en ny manager i dag, ville Jürgen vært førstevalg. Han er den beste som er

FSG har kommet med en uttalelse etter at Jürgen Klopp bestemte seg for å forlenge med klubben.

13. des 2019 kl 13.25 Arild Skjæveland

Som lyn fra klar himmel kom årets beste julegave på «Fredag den 13.» i år. Jürgen Klopp og støtteapparatet har blitt enig med klubben om en kontraktforlengelse frem til sommeren 2024.

Det er en forlengelse på to år fra den opprinnelige avtalen som ble signert i 2016.

Det skjer mye i klubben. Som regjerende Champions League-mester topper de helrøde Premier League. Det bygges et nytt treningsanlegg i Kirkby, og foreligger planer om å bygge ut Anfield Road End.

Eierne i Fenway Sports Group har kommet med en uttalelse etter at nyheten ble kjent.

– Vi er henrykt over at vi har kommet til enighet med Jürgen, i tillegg til Peter og Pep, om å forlenge deres tid i klubben. Det er strålende nyheter, og vi er sikre på at supporterne er enig. Vi alle ekstremt begeistret, ikke bare profesjonelt men også personlig, sier John Henry, Tom Werner og Mike Gordon i meldingen.

  • Årets beste julegave kom tidlig... Jürgen Klopp til 2024!

Et stort øyeblikk

FSG legger ikke skjul på hvor stort de mener dette er.

– Vi føler at dette representerer et av de store øyeblikkene for oss som eiere av Liverpool Football Club så langt, og vi føler at det ikke finnes noen bedre manager enn Jürgen. Avgjørelsen står også i stil til klubbens strategi om å bygge videre fra en sterk posisjon.

– Det betyr at Jürgen vil styre endringene fra Melwood til den nye treningsbasen vår i Kirkby, når klubben fortsetter sin visjon om å være helt på topp på alle områder av fotballen.

– Det gir oss også videre kontinuitet med den strukturen vi har på plass for fotballoperasjoner, som styres av Michael Edwards. Hans innspill til prosjektet kan ikke overdrives. Han har vært, og vil fortsette å være, essensiell for Liverpool Football Club. Med Jürgen og Michael er vi heldige som har lederskap i verdensklasse.

– Dette er et samarbeid som har gjort at klubben har nådd, og så etablert seg, helt i toppen både her hjemme og utenlands.

NY KONTRAKT:
NY KONTRAKT:  Jürgen Klopp signerer ny kontrakt.

Den perfekte manager for Liverpool

Eierne føler det samme som supporterne - her har Liverpool den perfekte manager.

– Vi mener fortsatt at han er den beste som er.

– Dersom Liverpool Football Club skulle prøve å ansette den mest utmerkede elitemanageren for vår status i dag, ville Jürgen vært førstevalg. Det er ingenting å lure på.

– Denne avtalen er et forhold basert på tillit og gjensidig nytte: Jürgen har levert for LFC, og LFC har levert for Jürgen. Begge parter har kommet til konklusjonen om at vi med å fortsette å jobbe sammen, og bygger videre på de siste fire årene, er det en mulighet til å maksimere hverandres potensial.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]