Forsterker ikke forsvaret når overgangsvinduet åpner

Det nærmer seg januar og åpent overgangsmarked, men Klopp er tilfreds med stallen.

9. des 2019 kl 23.48 Arild Skjæveland

Om tre uker åpner overgangsmarkedet. Liverpool kjøpte ingen førstelagsspillere i sommer, og Jürgen Klopp har fått spørsmål om han kommer til å kjøpe en ny midtstopper når muligheten åpner seg i januar.

Det er ikke aktuelt, ifølge tyskeren.

Joel Matip er skadet, og kommer til å være ute til nyttår. Det samme er Fabinho, mens Dejan Lovren måtte forlate banen tidlig mot Bournemouth. Kroaten er heldigvis ikke skadet, og klar til å spille mot RB Salzburg tirsdag kveld.

– Hvordan kan det være tynt på midtstopperplass når du har fire stoppere pluss Fabinho? Fabinho er skadet, Matip er skadet, og Dejan Lovren har hatt et problem, ja - men vi vil ikke kjøpe en midtstopper på grunn av skader, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Det er verden på utsiden som mener at vi er tynt besatt og må gjøre det, men etterpå vil vi ha seks midtstoppere, og det gir ikke mening, sier han.

Lovren hadde bare krampe

– Du må ha kvalitet. Du kan ikke bare hente noen for å hente noen. Jeg er noen - jeg er høy, ikke så rask, men jeg ser ut som en midtstopper, sier Klopp.

– Jeg er absolutt bekymret for skader, men Lovren er ikke skadet. Det var krampe, og det var riktig tidspunkt å ta han av, men det går bra og alle er bra, sier han.

Manageren mener at stallen er bred nok.

– Vi har snakket om bredde, men vi hadde 16 førstelagsspillere mot Everton, og 14 førstelagsspillere mot Bournemouth. Det er ikke slik at vi sliter med å fylle troppen for øyeblikket. Hvordan skal jeg fortelle til guttene at de ikke er involvert i troppen? Vi har ikke noe problem, det er ingen der jeg må forklare det til. Alt er fint, men ikke perfekt, sier han.

RB Salzburg - Liverpool spilles tirsdag kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]