Harvey Elliott og Rhian Brewster med mot Aston Villa i ligacupen

Curtis Jones og Neco Williams har reist til Qatar sammen med førstelaget, mens U23-trener Neil Critchley ser fram til å la resten av ungguttene prøve seg på tirsdag.

15. des 2019 kl 20.33 Torbjørn Flatin

– Det vil være en stor mulighet for oss alle, sier Neil Critchley til Liverpool Echo og snakker om kampen mot Aston Villa tirsdag kveld. Det dreier seg om kvartfinale i ligacupen, og Liverpool har sendt Jürgen Klopp, hans stab og 20 spillere til Qatar for å forberede seg til VM for klubblag.


41-årige Critchley er trener for Liverpool U23 og vil ha en pressekonferanse på Melwood kl 12.30 i morgen. Der vil det sikkert bli mer klarhet i hvem som er aktuelle for møtet på Villa Park, men i realiteten vil det være alle som ikke har reist til Qatar.

Elliott og Brewster

To spillere som tidligere har vært bekreftet i troppen til VM, Harvey Elliott og Rhian Brewster, var ikke med flyet til Doha i dag. Det kan ikke bety annet enn at de spiller på tirsdag, og så trolig blir brakt til Qatar etter kampen. Da skal det legges til at det ryktes at Brewster kan være tvilsom til kampen med skade.

– Over de nærmeste 48 timene vil det bli mer klart hvilken tropp vi vil ha mot Villa på tirsdag, sa Critchley etter 1-1 for Liverpool U23 mot Chelsea på lørdag ettermiddag. Da var han heller ikke klar over om Curtis Jones ville være med flyet på søndag eller ikke.

Neco Williams på benken

– Det vil bli virkelig interessant å se hvordan guttene håndterer dette. Jeg vil være virkelig stolt over å få lede våre gutter og jeg håper de kan spille opp mot sin kapasitet. Det vil gi meg størst tilfredstillelse hvis de kan greie det.

En annen som ikke blir involvert på tirsdag, men er med førstelaget til onsdag, er Neco Williams som satt på benken mot Watford.

– Det var glimrende for ham å bli involvert i en kamp i Premier League, istemmer Critchley. – Det er klart at han har gjort det godt nok til å fortjene en plass på benken, slik at manager og stab for førstelaget må ha vært fornøyd hvordan han har gjort det på trening.

– Samtidig var det bare et steg i riktig retning for ham. I fremtiden vil han ikke ønske å se kampen fra benken men være utpå banen.

NECO WILLIAMS:
NECO WILLIAMS:  Unggutten har blitt med førstelaget til Qatar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]