Hendo på pressekonferanse – Hendo på banen

Sitter du ved siden av Klopp da spiller du også dagen etter.

10. des 2019 kl 10.36 Torbjørn Flatin

Det er et inntrykk som har sittet igjen etter tidligere pressekonferanser. Den som blir tatt ut sammen med Jürgen Klopp for å svare på spørsmål, den spilleren starter også kampen dagen etter.

Uten kanskje å bruke det som fellende bevis, vi tok en sjekk med denne sesongens pressekonferanser i Champions League.

Disse har møtt journalistene i forkant av de seks kampene i gruppespillet.

Napoli borte – Jordan Henderson
Liverpools kaptein ledet ganske riktig ut laget på Stadio San Paolo, hvor han dannet en rutinert midtbane sammen med James Milner og Gini Wijnaldum.

Salzburg hjemme – Sadio Mané
Nå var det knapt noen bombe at blide Sadio også spilte på topp sammen med sine rekkekamerater, ei heller at Mané startet scoringene etter ni minutter. Wijnaldum og Salah (2) scoret Liverpools andre mål i 4-3 seieren.

Genk borte – James Milner
Jürgen Klopp valgte å rotere litt på laget til denne kampen som ble spilt mellom møtene med Manchester United og Tottenham i Premier League. På høyreback sparte han Trent Alexander-Arnold og satte inn veteranen James Milner, som også satt ved siden av manageren i Genk.

MED MANAGEREN, PÅ LAGET:
MED MANAGEREN, PÅ LAGET:  James Milner og Jürgen Klopp før bortemøtet med Genk.

Genk hjemme – Alisson
Liverpools førstekeeper, Alisson Becker, hadde vært friskmeldt i drøyt to uker og en behøvde ikke få en bekreftelse på at han skulle spille ved å erkjenne at han møtte bl.a. norsk presse og måtte svare på spørsmål om hvorfor han ikke holdt buret rent og om Sander Berge.

Napoli hjemme – Virgil van Dijk
Stopperkjempen svarte fornuftig på spørsmål, og var et selvfølgelig valg fra start i kampen som endte litt skuffende 1-1.

Salzburg borte – Jordan Henderson
Igjen var Jordan med på spørsmålsrunden i forkant av kampen som vil avgjøre mye i gruppe E. Selv om han kanskje ikke er noe selvfølgelig valg, er det ventet at Hendo vil være med fra start i bataljen mot fremadstormende Salzburg.

I så fall seks av seks, som har vært i rampelyset både før kampen og ved avspark.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]