– Jeg løp ikke gjennom stuen og jublet akkurat

Jürgen Klopp er ikke spesielt begeistret for å møte Everton i FA-cupens tredje runde.

3. des 2019 kl 15.46 Einar Kvande

Jürgen Klopp innrømte under dagens pressekonferanse på Melwood at han hadde ønsket seg en annen og enklere motstander enn Everton i FA-cupens 3. runde rett over nyttår.

Det er bare to år siden sist de to byrivalene møttes på samme bane i samme runde i turneringen.

– Jeg løp ikke gjennom stuen og jublet akkurat, sa Klopp da han fikk spørsmål om hvordan han reagerte på trekningen mandag kveld.

– Jeg tror det er slik for begge klubbene. Dette var ikke det noen av oss ønsket seg. Du blir litt oppgitt, og tenker, å nei, ikke igjen.

Ønsket å møte en mindre klubb

– Men jeg har ingen problemer med at vi skal møte Everton. Det blir en stor kamp. De har et godt lag, og er en stor klubb. De er tøffe motstandere, men både for oss og dem er dette første runden i turneringen, og da ønsker du ikke få en kamp mot en stor klubb med en gang.

– I fjor møtte vi Wolves i samme runde, og Chelsea hjemme i ligacupen, så vi får alltid den vanskelige ruten. Det virker å være vår skjebne. Vi får ikke gjort noe med det.

– Vi har litt tid på oss før vi må starte forberedelsene til den Everton-kampen, men nå må vi forberede oss til den nært forestående Everton-kampen, og forhåpentligvis gjør vi ting riktig, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]