– Jeg ønsker å spille på høyeste nivå så lenge som mulig

James Milner sier han trives hver dag i Liverpool FC og ønsker å være med videre i søken etter suksess, mens Jürgen Klopp mener troppens eldste spillere bare blir bedre og bedre.

13. des 2019 kl 19.53 Torbjørn Flatin

Liverpool FC bekrefter i kveld at veteranen James Milner har forlenget sin kontrakt med de røde. Ifølge The Times gjelder avtalen fram til sommeren 2022, slik at 33-åringen er knyttet til Anfield i ytterligere to og en halv sesong.

Har utviklet seg

– Jeg har vært heldig og privilegert som har kunne spille for denne klubben nå i fire og et halvt år. Det har vært utrolig hvordan klubben har forandret og utviklet seg, forklarer Milner til Liverpoolfc.com.

– Vi hadde diskusjoner med klubben og det var opplagt at dette var det ideelle for meg. Det å kunne bli og spille på det høyeste nivået så lenge jeg kan.

– Det at sjefen ventet med å signere sin avhengig av om jeg skrev under min gjør at jeg føler meg litt mer viktig, gliser veteranen.

Blir stadig bedre

Jürgen Klopp vil også smile av den kommentaren, og manageren er full av beundring for den eldste spilleren som han har i troppen.

– Jeg har ikke hatt fornøyelsen av å arbeide med så mange spillere som James Milner i min karriere, og jeg er så glad for at jeg fortsatt kan få muligheten til å arbeide med ham over de neste årene, understreker Klopp.

- Dette er gode nyheter for Liverpool FC, det å først og fremst ha en spiller av hans kvalitet og innstilling, men selvsagt også hans erfaring. Han er vår visekaptein og like viktig i garderoben som ute på banen. Et av de beste eksemplene var om morgenen før kampen mot Barcelona på Anfield hvor han motiverte alle rundt seg så fort han var innom døra.

– Jeg elsket det og en av det jeg liker best ved Millie, og det er mye jeg liker, er at han genuint blir stadig bedre som spiller. Han er en eksepsjonell spiller, profesjonell og person.

Driv etter suksess

– Etter å ha vunnet et trofé forrige sesong ville det ha vært lett å lene seg tilbake og ta foten vekk fra gassen, og vi har heller gått den andre veien, sier James med ytterligere hint om hvorfor han ønsker å fortsette på Anfield.

- Du kan se det drivet som er i troppen. Det er fortsatt langt igjen, men vi kommer til å streve for å bli bedre og å skaffe suksess for denne klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]