– Jeg tror ikke Mr Simeone løper rundt i stua og er glad for å trekke Liverpool

Jürgen Klopp forventer en tøff kamp etter dagens trekning.

16. des 2019 kl 14.58 Arild Skjæveland

I dag ble det klart at Liverpool skal møte Atletico Madrid i åttedelsfinalen i Champions League. Første kamp er på Wanda Metropolitano 18. februar, med retur på Anfield 11. mars.

Jürgen Klopp er i Qatar, og har gitt sine kommentarer til trekningen til Liverpoolfc.com.

– Det er en interessant trekning. Før trekningen så tenkte jeg faktisk at det ville bli en av Madrid-klubbene, og slik ble det. Madrid er et sted der vi alle bare har fantastiske minner fra, men denne gang møter vi Atletico der, og det er deres hjemmebane, sier Klopp til klubbens nettsider.

– Det er en tøff trekning, men dersom du går gjennom hele trekningen er det bortimot fire-fem potensielle finaler allerede i åttedelsfinalene.

Tror ikke Simeone feiret

Det er en tøff trekning for Liverpool, men Jürgen tror ikke at Atletico Madrids argentinske manager heller var overlykkelig over trekningen.

– En god trekning. En vanskelig kamp, slik det skal være. Men jeg tror ikke at Mr Simeone løper rundt i stuen sin og er glad for at han fikk Liverpool. Det blir en tøff kamp.

– Det er to lag som er vant med å spille intens fotball. Ulike spillestiler, og lag som er organisert på forskjellig måte, men begge er klar for at det skal bli intensivt, og det gjør det tøft for begge.

– Sist gang tror jeg at eg sa at det var de sterkeste 16 lagene som var igjen noen gang, eller siste åtte - men det ser ut til å bli sterkere og sterkere for hvert år. Det er bra, for det er det Champions League bør være. Det har aldri vært enkel motstand i noen runde. det føles som i går at vi gjorde jobben i gruppespillet, men det er en uke siden. Det sitter fortsatt friskt i minnet. Vi var veldig glade den kvelden, og er fortsatt glade for at vi kan møte en tøff motstander i neste runde nå, sier Klopp.

Tilbake til finalearenaen

Klopp gleder seg til et gjensyn med Wanda Metropolitano, der klubben vant sin sjette Champions League-pokal.

– Jeg tror vi hadde hjemmegarderoben i den kampen. Kanskje vi kan spørre dem om vi får ha den garderoben igjen!

– Det var veldig fint, og fullt av Liverpool-skilt, men jeg tror de har kvittet seg med dem. Det er fantastisk, hva kan jeg si? Jeg hadde en av mine beste kvelder i livet mitt på denne stadion, men denne gang må vi først og fremst dra tilbake dit og gjøre vårt beste.

– De må komme til Anfield, som også er et veldig fint sted, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]