SÅ ANFIELD-KAMPEN FRA SIDELINJA:  Laporte deltok ikke i sesongens oppgjør på Anfield mellom Liverpool og Manchester City. Her fra forrige sesongs kamp.

Laporte åpner opp om lengden på skadeoppholdet

En av Manchester Citys viktigste spillere forteller hvor lenge han vil være ute med skade.

Liverpool leder tabellen med henhodsvis åtte og elleve poeng ned til Leicester og Manchester City. Mot Napoli mistet de røde en viktig spiller i form av skade, Fabinho meldes å være ute til over nyttår. 

Manchester City har også en av sine viktigste spillere ute med skade, og nå forteller han om hvor lenge han er ute. 

Aymeric Laporte startet sesongen godt for de lyseblå, og på fire første kampene hadde City full pott og en målforskjell som lød 14-3 - dog måtte stopperen av med skade i den fjerde kampen, 4-0-seieren mot Burnley, etter drøye halvtimen. 

I kampen etter tapte den regjerende seriemesteren 2-3 borte mot Norwich, og siden da har Pep Guardiolas mannskap tapt poeng mot Wolverhampton, Newcastle og ikke minst: Liverpool. 

– Selvfølgelig kan vi det (ta igjen Liverpool). Forrige sesong var ganske lik, men vi har fremdeles tid denne sesongen til å komme tilbake, sier Laporte til The National.

– Vi må jobbe hardt, og forsikre oss om å ikke tape flere kamper.

«Hva er du redd for?» (+)

Skadesituasjonen

– Rehabiliteringen går veldig bra. 

– Jeg trenger fremdeles tid, men så snart som mulig kommer jeg tilbake for å hjelpe lagkameratene mine, sier franskmannen. 

Manchester City har forsøkt flere løsninger på stopperproblemene. Nicolas Otamendi hadde en svak periode, John Stones er noe skadeutsatt, mens Fernandinho og Rodri har trukket ned fra sine vante midtbaneroller. 

– Jeg kan ikke si nøyaktig når jeg er tilbake, men mer eller mindre halvannen måned til to, avslutter 25-åringen. 

Den neste måneden skal Manchester City spille syv ligakamper. Skulle Laporte være ute i to måneder, vil det bety at han mister elleve oppgjør i ligaen. 

Liverpool er også uten en nøkkelspiller, Fabinho, og må belage seg på resten av 2019 uten brasilianeren i ankerrollen på midtbanen. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
12.12.2019 kl 23:22

Viktig forsvarsspiller tilbake for Watford

Bunnlaget i Premier League har imidlertid flere skadeproblemer i forsvaret.

+
12.12.2019 kl 22:27

– Dette er en mulighet jeg aldri trodde jeg skulle få

Nigel Pearson er tilbake i Premier League og får en ilddåp på Anfield mot Liverpool på lørdag.

+
12.12.2019 kl 19:21

Liverpool dominerer ute i fotballens Europa

En god sesong i liga og cup setter sine spor.

+
12.12.2019 kl 18:10

«Bare legesjekken gjenstår før Takumi Minamino vil bli klar 1. januar»

Liverpool har hatt sin neste signering under oppsikt i seks år, før de beseiret andre klubber som Manchester United takket være sine kontakter.

+