Til helgen møter Liverpool et lag helt ute av form

Bournemouth tapte på nytt i kveld, og utvidet sin svake rekke med kamper.

3. des 2019 kl 22.36 Kenneth Baraas

Laget fra badebyen i sør tapte i kveld mot Crystal Palace. Roy Hodgsons mannskap trakk det lengste strået i oppgjøret på Selhurst Park med en 1-0 seier, etter scoring av Jeffrey Schlupp.

Det mot et Palace-lag som måtte spille med ti mann i drøye 70 minutter, etter at tidligere Liverpool-spiller Mamadou Sakho ble utvist.

Dermed har ikke Bournemouth vunnet mer enn én kamp på sine ti seneste kamper i alle turneringer - selv mot Burton i ligacupen ble det tap.

Eddie Howes mannskap står med fire tap på rad, samt en målforskjell på 4-8 i de fire siste kampene.

Tre av de målene kommer fra Liverpools utlånsspiller Harry Wilson. Midtbanespilleren er Bournemouths toppscorer med seks mål, ett mer enn navnebror Callum Wilson.

Liverpool skal altså bryne seg på et lag helt ute av form, som også mangler sin fremste målscorer. Wilson kan ikke møte egen klubb på grunn av Premier Leagues regler rundt utlånsspillere.

«The Cherries» var kjent forrige sesong for å prestere godt på hjemmebane uansett motstand, mens de variererte mer på bortebane. Denne sesongen skiller det lite mellom hjemme- og borteformen. Laget står med samme antall seire på hjemmebane som på borteturer denne sesongen - to.

Men først, Everton på hjemmebane i morgen kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]