– Det er en fantastisk signering!

Overgangens siste detaljer ble ferdiggjort på Merseyside på onsdag, og nå er det også bekreftet fra klubben. Jürgen Klopp er i ekstase over signeringen.

19. des 2019 kl 09.05 Jens Hapnes Rege

Liverpools tredje julegave (etter Klopp og Milner) er "Made in Japan"! Japaneren hentes for 7.25M£ og har signert en kontrakt på fire og et halvt år.

– Det er fantastiske nyheter - det er en fantastisk signering. Vi er veldig, veldig fornøyde med dette, sier en fornøyd Jürgen Klopp til liverpoolfc.com.

– Supporterne våre har sett ham på nært hold, og hans kvaliteter er allerede kjent. Han er en veldig kjapp spiller, finner rom i mellomrommet, er modig både med og uten ballen - en skikkelig lagspiller. Han gjør sitt beste til lagkameratenes fordel.

MØTTE FABINHO:
MØTTE FABINHO:  Minamino har allerede fått hilse på Fabinho på Melwood.

– Hans Champions League-erfaring er en stor bonus, og vi vet at han har blitt godt lært opp i Red Bull-systemet. Han er vant til et fantastisk miljø og har hatt alle de riktige erfaringene.

– Overgangen kommer som følge av fantastisk arbeid fra overgangsmannskapet vårt. Michael Edwards og hans gutter fortjener honnør!

Liverpool-fansen kommer til å ønske Minamino velkommen, og jeg ønsker alle våre nye supportere fra Japan velkommen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]