– Målet er å vinne både Premier League og Champions League

En opprømt Takumi Minamino har blitt intervjuet om drømmeovergangen til de europeiske mesterne.

19. des 2019 kl 09.30 Jens Hapnes Rege

Takumi Minamino ble torsdag morgen bekreftet klar for Liverpool, i en overgang verdt 7,25M£. 24-åringen har signert en kontrakt som strekker seg i fire og et halvt år.

Japaneren har snakket med liverpoolfc.com om drømmeovergangen.

– Å spille i Premier League var et av målene mine. Dette er den beste ligaen i verden, det var dette jeg håpet på hvis karrieren min gikk bra. Jeg hadde aldri trodd at jeg spille for dette laget, og jeg ser frem til det.

– Jeg lærte fra møtene tidligere i sesongen at Liverpool spiller med en utrolig intensitet. Spillerne har utrolig teknikk. Man kunne virkelig føle at de var europeiske mestre, og det gjør meg enda mer klar for å spille for laget.

BESTO LEGESJEKKEN:
BESTO LEGESJEKKEN:  Det skal ikke ha bli funnet noen problemer under legesjekken.

Japaner med store mål

– Målet er å vinne både Premier League og Champions League, og å gjøre en god jobb for laget.

Totalt sett ble det med 199 kamper for Salzburg, som resulterte i 64 mål. Han har også 22 kamper for Japan og 11 mål.

Nå håper vi at den glade japaneren fortsetter den gode utviklingen i Liverpool!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]