Pris for årets trenerøyeblikk til Klopp

Jürgen Klopp har vunnet prisen for årets trenerøyeblikk i Storbritannia, etter Liverpools comeback mot Barcelona.

6. des 2019 kl 09.46 Odd Sindre Tonning

Jürgen Klopp slo trenere som Gareth Southgate (Fotballandslaget til England), John Blackie (sprinter Dina Asher-Smiths trener) og Melanie Marshall (svømmetreneren til Adam Peaty) da han nylig ble tildelt prisen for årets trenerøyeblikk i Storbritannia.

Prisen ser på øyeblikk som fremhever en trener for deres fokus på en kamp eller et resultat, eller deres menneskelige tilnærming til å lede et lag eller atleter.

Det er UK Coaching som deler ut prisen, og de skriver i en tweet at det var måten han brakte hele Liverpool sammen på under comebacket mot Barcelona som gjorde at han fikk prisen. Særlig gjengivelsen av You'll Never Walk Alone etter kampen blir fremhevet som et spesielt øyeblikk.

Selv sier Klopp at det er en stor ære å bli tildelt denne prisen.

– Jeg vil takke alle som stemte på meg, og særlig vil jeg takke fansen som spilte en stor rolle i det som var en utrolig forestilling og en uforglemmelig kveld på Anfield, sier Klopp.

– Som en trener er det ingenting som er mer givende og mektig enn å se hva man kan oppnå når alle sammen, spillerne, trenerne og fansen, drar i samme retning. Det var uten tvil en av de stolteste nettene i min trenerkarriere.

Du kan gjennoppleve kvelden mot Barcelona i videoen under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]