Velinformert journalist:Regner med med Van Dijk starter mot Flamengo

Positive signaler om Virgil van Dijk etter dagens trening.

20. des 2019 kl 14.13 Einar Kvande

Den velinformerte journalisten James Pearce i The Athletic melder på Twitter at Virgil van Dijk ikke hadde noen som helst problemer med å fullføre dagens trening, og han forventer dermed at midtstopperen vil starte finalen i klubb-VM mot Flamengo i morgen kveld.

Liverpool kjørte bare en treningsøkt i dag, og vil drive restitusjon resten av dagen og kvelden.

Holdt kortene tett til brystet

Jürgen Klopp antydet på sin pressekonferanse tidligere i dag at han ville vente så lenge som mulig før han tok en endelig avgjørelse om han skal inkludere Van Dijk og Georginio Wijnaldum i startoppstillingen mot Flamengo, men Pearce mener at manageren allerede har bestemt seg.

– Vi får se. Virg deltok på dagens trening. Gini hadde også en økt i dag. Vi får se hvordan det ser ut til slutt. Vi spilte onsdag kveld, og nå er det fredag. Vi benytter hver time til restitusjon og slike ting. Det er hva vi gjør, og så får vi se hvilket lag vi er istand til å stille i morgen, sa Klopp til pressen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]