Cristiano Ronaldos søster ble pottesur:Tålte ikke Van Dijks spøk

Cristiano Ronaldos søster, Katia Aveiro, har sendt en skikkelig tirade i retning Virgil van Dijk.

3. des 2019 kl 12.50 Einar Kvande

Et par stemmer til hadde vært nok til at Virgil van Dijk hadde snytt Lionel Messi for Gullballen. De to var ganske suverene i avstemningen, og kun syv poeng skilte dem i kampen om å bli kåret til verdens beste fotballspiller, mens Cristiano Ronaldo på tredjeplass var over 200 poeng bak.

Dette var første gang i hans karriere at Ronaldo ikke kom blant de to beste i kåringen, og han var ikke tilstede under prisutdelingen, da han istedet valgte å bli værende i Italia for å motta prisen som beste spiller i Serie A i 2019.

Da nederlandsk TV konfronterte Van Dijk med at rivalen Ronaldo ikke var tilstede, var det en spøkefull Liverpool-stjerne som svarte:

– Var han virkelig en rival da?

Dette var åpenbart en spøk fra Van Dijks side, og han har i ettertid gjort det helt klart på twitter at han har enorm respekt både for Messi og Ronaldo som fotballspillere. Likevel fikk spøken Ronaldos søster, Katia Aveiro, til å tenne på alle pluggene. I en lang tirade på sin egen Instagram-konto tar hun broren i forsvar, og lister opp alt Ronaldo har oppnådd, og kommer med flere stikk til Van Dijk, hvor hun blant annet drar inn Liverpools tap for Real Madrid i Champions League-finalen i Kiev.

En skikkelig tirade

Dette er det hun skriver:

«Kjære Virgil, der du er nå har Cristiano Ronaldo kommet og gått tusen ganger.

Du skjønner det, kjære Virgil, at Cristiano Ronaldo var trippelmester i landet hvor du har spilt i mange år, og hvor du fortsatt ikke har vunnet noen trofeer. Cristiano Ronaldo var til og med den beste spilleren og toppscorer i landet hvor du spiller.

Så, kjære Virgil, dro Cristiano Ronaldo videre og ble den største spilleren i historien. Han slo deg til og med i Champions League-finalen. Ronaldo har vunnet fem slike titler, Virgil.

Ronaldo og hans lagkamerater knuste dine oransje i Nations League-finalen. Ble det for tøft å takle, Virgil? Vi synes synd på deg.

Kjære Virgil, selv i en av hans minst suksessfulle perioder i karrieren har Cristiano Ronaldo vunnet flere titler enn deg. Fantastisk, er det ikke?

Nå du, Virgil, har vunnet titler som virkelig betyr noe, kan vi snakke sammen igjen. Når du har en håndfull slike titler, slike titler som virkelig betyr noe, kan du kanskje få dele bord med Cristiano.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]