Bayern-kapteinen er usikker

Manuel Neuer har en skade i hånda.

4. feb 2019 kl 15.13 Arild Skjæveland

Manuel Neuer har pådratt seg en skade i tommelen, og sto over da Bayern München tapte 3-1 borte mot Bayer Leverkusen i helgen.

Sven Ulreich kom inn og voktet buret da Neuer var ute. Reservekeeperen kunne ikke si noe om hvor lenge Bayern- og Tyskland-kapteinen er ute.

– Tommelen hans er veldig stor, men om en dag eller to kan ting se annerledes ut, og da kan han spille. Det er klart, jeg var glad for å få spille igjen, men det var bitre nyheter for Manuel, sier han ifølge Liverpool Echo.

Heller ikke Kovac kan si noe om omfanget.

– Jeg kan ikke si noe konkret. Om jeg sier det er fem måneder blir det en stor sak, men sier jeg fem dager vil ingen tenke det er så ille. Saken er at han har smerter. Ellers ville han spilt.

Liverpool spiller mot Bayern München om to uker.

Satser på begge turneringer

Jürgen Klopp skal møte sin gamle erkerival på Anfield 19. februar, og i Munchen 13. mars.

– Vi vil prøve å gå for begge deler. Det er det vi prøvde på i fjor. Folk sa at vi bare skulle fokusere på ligaen, men vi er fortsatt i Champions League og det er jeg glad for, sier Klopp til The Times.

– Vi har en veldig tøff kamp, men likevel høres det ut på enkelte som at vi allerede er videre fordi «det bare er Bayern München». Har dere sett på laget de har nå eller hvordan de ser ut etter vinterpausen?

– Vi skal være klare for Champions League, og en veldig, veldig tøff kamp. Dette er Champions League. Én kamp, og så to uker før vi spiller mot dem igjen. Vi spiller alltid i ligaen, og da er det fint å ha Champions League innimellom, og vi skal gi alt vi har. Det er vanlig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]