Deler rom på treningsleiren

– Dette er den første klubben jeg har vært i der spillerne er så sammenspleiset hele tiden når vi ikke trener.

14. feb 2019 kl 00.09 Arve Vassbotten

Liverpools treningsleir i Marbella handler ikke bare om å få ting til å sitte på gressmatta, men også om å bygge relasjoner innad i laget.

– Man kan se at det er viktig for laget ikke bare på banen, men også utenfor banen er det viktig og kan gjøre en stor forskjell, sier Sadio Mané til Liverpoolfc.com.

– Dette er den første klubben jeg har vært i der spillerne er så sammenspleiset hele tiden når vi ikke trener. Jeg synes det er veldig, veldig bra for oss, og for klubben også, sier Mané.

– Snorkende Keita

Et av grepene som er gjort er at spillerne deler rom. Mané deler selv rom med Naby Keita på turen. Hvem andre som deler rom er ikke kommet fram ennå.

– Det har gått bra. Det må jeg si, for hvis ikke dreper Naby meg. Jeg kjenner ham veldig godt, han er som en bror og han er en bra kar. Men jeg får ikke sove, fordi han alltid snorker. Han er en storsnorker.

Men bortsett fra det har han mye fint å si om Keita. Og referer til en samtale de to hadde under trening på onsdag.

– Jeg sa til ham på trening i dag at: «jeg vet at du har kvaliteter og selvsagt venter alle på å få se enda mer av deg, det er bare normalt. Det er en stor klubb, og du gjør ditt beste, men du kan gjøre enda mer», sier Mané.

Hard trening og hvile

– Man så det sist kamp, han gjorde det veldig bra og alle var glade på hans vegne. Jeg kjenner han godt og er sikker på at det vil komme enda mer fra ham.

Hard trening og hvile er det som vektlegges mens troppen er i Spania fram til fredag.

– Vi trener hardere her og får litt mer hvile, slik at vi kommer tilbake med så friske bein vi kan, sier Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]