Mané og Keïta:– Kom til Liverpool, Timo!

De røde «agentene» har gode råd til den ettertraktede RB Leipzig-spissen.

13. feb 2019 kl 13.37 Marius Rabben

Liverpool er blant dem som Timo Werner har vært linket til det siste året, og Naby Keïta, hans tidligere lagkamerat i RB Leipzig, er ikke i tvil om hvilken klubb 22-åringen bør velge dersom han vil flytte på seg.

– Vi spilte veldig bra sammen i Leipzig, og han var en av mine beste kompiser der. Det er klart: Skulle han dra, så vil jeg be Timo om å komme hit til Liverpool.

Det er papirutgaven av tyske Sport Bild som siterer midtbanespilleren. De har også spurt Sadio Mané om den tyske landslagsangriperen.

La godt merke til Werner

– Jeg vil råde ham til å komme til Liverpool, sier senegaleseren.

– Jeg liker spillestilen hans: veldig direkte, gode avslutninger, gir alltid 100 prosent. Hvis han ønsker å komme hit, ønsker vi ham velkommen inn på laget vårt, sier Mané, som legger til at han fikk et ekstra godt øye til Werner forrige sesong.

SPILTE I VM:
SPILTE I VM:  Timo Werner var Tysklands spiss under VM i Russland.

Mané sier han ofte satte seg ned for å se på Leipzig-kamper da det ble klart at Keïta skulle til Liverpool.

– Men for å være ærlig: Det var skikkelig vanskelig for meg i starten, for Naby pådro seg en del røde kort. Så spurte jeg Kevin Kampl, kompisen min fra tiden i Red Bull Salzburg, om hvorfor Naby alltid ble utvist. Han visste det ikke. Naby gikk glipp av noen viktige kamper, og jeg kunne da følge med på noen andre spillere. Og Timo skilte seg ut.

Det er Bayern München som er favoritt til å hente Werner, men den tyske journalisten Raphael Honigstein, som blant annet har skrevet bok om Jürgen Klopp, er blant dem som hevder at Liverpool er interessert i spissen.

Werner har kontrakt med RB Leipzig til 2020.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]