Forberedelsene til legendekampen er i full gang

Legendene møter AC milan i mars.

6. feb 2019 kl 18.05 Arild Skjæveland

Liverpool FC tar imot AC Milan til legendekamp på Anfield 23. mars. Det har etterhvert blitt tradisjon med legendekamp i landslagspausen, og denne gang kommer spillere som Andrea Pirlo, Paolo Maldini og Kaka.

Liverpool har bekreftet en kamptropp på 21. Dette er Liverpools tropp:
Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Daniel Agger, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Glen Johnson, Alan Kennedy, Bjørn Tore Kvarme, Jason McAteer, Djimi Traoré, Patrik Berger, Salif Diao, Luis García, Steve McManaman, Vladimir Smicer, John Aldridge, Djibril Cissé, Robbie Fowler, Dirk Kuyt, Michael Owen og Ian Rush.

I dag trente noen av legendene på Melwood. Se bildene i bildegalleriet over.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]