– Hadde det vært opp til meg hadde jeg spilt fra starten

Fabinho føler han nå har funnet nivået han bør være på.

13. feb 2019 kl 20.36 Arve Vassbotten

Fabinho ble tidlig klar for Liverpool fra Monaco sist sommer. Likevel fikk spilleren til 43,7 millioner pund lite spilletid på starten av sesongen, og de gangene han ble brukt var ikke prestasjonene slik man kunne forvente.

Men nå har det løsnet. Siden november har Fabinho blitt en stadig viktigere brikke på Liverpools midtbane, og har også vist sin anvendelighet ved å spille midtstopper når behovet har meldt seg.

– Jeg er fornøyd. Jeg har fortsatt ting å forbedre, men jeg er generelt fornøyd med hvordan jeg har spilt. Jeg har funnet nivået i Premier League, og det var det jeg ville, sier Fabinho til The Telegraph.

Tålmodighetsprøve

– Jeg måtte være tålmodig og vente på mulighetene. Hvis det hadde vært opp til meg hadde jeg spilt fra starten av. Kanskje så Jürgen noe jeg ikke kunne se, så samtalene med han og alle de andre i trenerapparatet hjalp meg, mener han.

Mot Bayern München ligger det an til at Fabinho vil utgjøre stopperpar med Joël Matip, om ikke Dejan Lovren blir frisk igjen.

Onsdag var Fabinho tilbake i full trening, etter at han hadde sto over på tirsdagen på grunn av en kjenning i en muskel etter helgens kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]