Fabinho og Milner er tilbake:Fem spillere trener alternativt

Rehabiliteringen fortsetter for Xherdan Shaqiri & co i Marbella.

13. feb 2019 kl 14.51 Marius Rabben

Shaqiri var ikke med i kamptroppen mot Bournemouth grunnet noe som ble omtalt som en liten muskelskade i magen, men han er med på treningsleiren til Spania og driver med et individuelt program sammen med fire andre.

De øvrige er Alex Oxlade-Chamberlain, Rhian Brewster, Ben Woodburn og Nathaniel Phillips.

Ox og Brewster er begge skadefrie etter mange måneder på sidelinja og holder nå på med opptrening.

Woodburn, som i desember returnerte fra utlån hos Sheffield United for å få behandling for en ankelskade, og Phillips, U23-forsvareren som har vært ute med akilles- og ankelproblemer siden november, er også skadefrie og trener med ball.

Klubben opplyser at James Milner og Fabinho, som sto over den første økta i Spania, er tilbake på feltet og trener som normalt med laget igjen.

Fabinho hadde fri i går grunnet en kjenning i en muskel etter lørdagens kamp, mens Milner og Gini Wijnaldum trente lett inne på hotellet grunnet etterdønningen av en sykdomsperiode. Sistnevnte omtales ikke på skadeoppdateringen fra klubben og ble ikke avbildet på morgenøkta. Det kan bety at nederlenderen fortsatt sliter noe med sykdom og følgelig fortsetter med enklere øvelser på hotellet.

Jürgen Klopp sa i går at det ikke dreide seg om noe alvorlig eller langvarig for spillerne som sto over.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]