Har fortsatt en sjanse til avansement

Alt håp er fortsatt ikke ute for Liverpool U23 i Premier League Cup.

25. feb 2019 kl 17.41 Einar Kvande

Liverpool U23 vant 2-0 over Bournemouth i en kamp i Premier League Cup på Vitality Stadium søndag ettermiddag. Liverpools mål ble satt inn av Glen McAuley og Paul Glatzel. Seieren betyr at Neil Critchleys mannskap fortsatt har en sjanse til å gå videre fra gruppespillet i turneringen.

Liverpool er nå oppe på andreplass i gruppe C, men er avhengige av at Burnley og West Bromwich spiller uavgjort når de møtes kommende fredag.

Ben Woodburn spilte sin første kamp fra start for U23-laget siden miniderbyet i november, og gjorde det bra de 63 minuttene han var på banen.

Flotte mål

Liverpool startet kampen bra, og scoret det første målet tidlig, da McAuley mottok ballen fra Adam Lewis og skrudde lærkula i mål.

Glatzel kom inn fra benken og gjorde 2-0 med et flott skudd.

– Guttene spilte en veldig bra kamp, både med og uten ballen, og skapte flere gode sjanser. Glen og Paul gjorde to veldig flotte mål, så det var en god dag for oss, konkluderte manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Det var flott å ha Ben Woodburn tilbake, og han demonstrerte gode bevegelser i løpet av kampen. Han var uheldig som ikke kom på scoringslisten, men deres keeper gjorde en god redning. Det var flott at han fikk noen minutter på banen, la Critchley til.

Liverpools lag: George, Randall (Gallacher 75), Juanma, Whelan, Johnston, Coyle (Cain 75), Woodburn (Glatzel 63), Sharif, McAuley, Christie-Davies, Lewis.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]