Henderson var ikke helt klar

Kapteinen har ikke fått trent skikkelig.

10. feb 2019 kl 08.48 Arild Skjæveland

Jordan Henderson var avbildet i trening sammen med laget på torsdag, etter å ha mistet kampen mot West Ham med en liten muskelskade.

Han satt på benken mot Bournemouth, og ble sittende hele kampen.

– «Hendo» trente to ganger, og det medisinske apparatet sa til ham at han måtte gi 70 prosent på den første treningen, og 85 prosent på den neste. Prøv på det!Det betyr at du ikke skal gi 100 prosent når du sprinter, men han sa «Nei nei, det går fint, jeg skal gjøre det», forteller Jürgen Klopp om sin kaptein til Liverpoolfc.com.

– Det er grunnen til at han ikke spilte i dag, for han kunne egentlig ikke trene, sier manageren.

Med 10 dager til neste kamp høres det ut som 28-åringen kan spille igjen når Bayern München og Manchester United er lagets tre neste motstandere.

To økter på fire uker

En annen som var ventet å starte, var Trent Alexander-Arnold. Men det var James Milner som spilte høyreback, for fjerde gang på de tre siste kampene. I kampen han ikke spilte var han suspendert.

– Jeg hørte at folk var veldig kritiske etter Milners prestasjon forrige uke, og det er bare en vits, etter alle de fantastiske kampene han har spilt, sier Klopp.

Alexander-Arnold fikk de siste 13 minuttene på lørdag.

– Trent trente to ganger etter fire uker ute, og det var fint at vi kunne sette ham inn. Du kunne umiddelbart se hvilken fantastisk spiller han er.

– I dag var igjen en dag der laget var i en fasong der de kunne vise hvordan vi kan spille fotball.

Liverpool drar nå til Spania på en liten treningsleir før kampene mot Bayern München og Manchester United. De helrøde skal ikke i aksjon før tirsdag 19. februar når de tyske mesterne kommer til Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]