Sett opp ditt lag her:Hvor på banen bør Fabinho spille?

Hvem som blir midtstopperpar? Og hva gjør det eventuelt med midtbanen? Det er noen av spørsmålene foran tirsdagens åttendelsfinale.

19. feb 2019 kl 10.48 Arve Vassbotten

Spiller Dejan Lovren eller gjør han det ikke? Det har vært et av de største usikkerhetsmomentene foran tirsdagens åttendelsfinale mot Bayern München.

Klopp har aldri helt utelukket at kroaten blir klar. Men når han heller ikke trente mandag kveld, ser det ut til at Joël Matip er den eneste av midtstopperne som er klar til kampen.

Virgil van Dijk er suspendert, og Joe Gomez er fortsatt i rehabiliteringstrening.

Dermed er et av valgene Jürgen Klopp må ta om Fabinho eller Jordan Henderson skal spille midtstopper, et valg som igjen kan få innvirkning på midtbanen.

Firmino isolert

Mandag kveld kom det nok et skremmeskudd da det ble kjent at Roberto Firmino ikke kunne trene på grunn av sykdom. Det viste seg seinere at han trente alene for å unngå smittefare for de andre spillerne.

Også Xherdan Shaqiri har vært usikker til kampen på grunn av en muskelskade i magen, men har trent i det siste.

Sett opp ditt lag

Hvem mener du bør starte? Og bør Klopp spille i 4-3-3, 4-2-3-1 eller andre formasjoner? Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR eller ta skjermbilde og del i kommentarfeltet på saken vår på Facebook.

Liverpool - Bayern München spilles tirsdag kl. 21.00, og kampen sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]