Ingen har flere spillere på skadelisten

West Ham har 11 spillere på behandlingsbenken.

1. feb 2019 kl 23.22 Arild Skjæveland

Det ingen som har flere skader enn West Ham United. I skrivende stund har Manuel Pellegrini hele 11 spillere som sliter med skader, ifølge Ben Dinnery i Physioroom.com. Det er fire mer enn neste lag på listen, som er Arsenal.

Sju spillere er langtidsskadde og uaktuelle til mandagens kamp mot Liverpool.

Manuel Lanzini er ventet tilbake til mars etter sin ACL-skade. Winson Reid og Carlos Sanchez har kneskader, og vil være ute til mars og april. Andriy Yarmolenko kan rekke de siste ukene av sesongen etter sin alvorlige akillesskade, mens Jack Wilshere er ute på ubestemt tid med en ankelskade.

Midtstopper Fabian Balbuena har spilt 17 ligakamper denne sesongen, men er ute i ytterligere en måned med en meniskskade. Samir Nasri har sett bra ut i sitt Premier League-comeback, og var sentral i seieren mot Arsenal, men på dagens pressekonferanse ble det klart at han ikke vil rekke mandagens kamp på grunn av en smell.

Fire kan bli klare

Scouseren på venstreback, Aaron Cresswell, blir regnet som usikker, men kan rekke kampen. Han måtte stå over i 3-0 tapet mot Wolverhampton i midtuken.

Angriperen Lucas Perez sliter etter å ha fått et spark på ankelen, og vil testes før kampen.

Marko Arnautovic var veldig god i høst, og var på vei til kinesisk fotball i januar. Det ble heller til at han skrev under på ny kontrakt - men han skadet seg i neste kamp, og forlot Molineux på krykker. Testene har vist at han ikke har brudd, og Pellegrini har sagt at han kan rekke kampen dersom det utvikler seg i riktig retning de neste 72 timene. Dersom Arnautovic ikke blir klar, kan det bli Andy Carroll som leder angrepet mot gamleklubben.

Lukasz Fabianski er en av West Hams desidert viktigste spillere, og har ikke trent skikkelig på grunn av en skade i armen, men vil bli klar ifølge sin manager.

Mot Wolves stilte West Ham med følgende lag: Fabianski, Zabaleta, Diop, Ogbonna, Masuaku, Snodgrass, Noble, Rice, Felipe Anderson; Antonio, Arnautovic.

Benk: Adrian, Fredericks, Coventry, Obiang, Carroll, Hernandez, Diangana

West Ham - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]