– Ingen nervøsitet å spore

Xherdan Shaqiri stoler fullt og helt på sine egne og lagkameratenes kvaliteter.

4. feb 2019 kl 16.57 Einar Kvande

Liverpool ligger bare to poeng foran Manchester City foran møtet med West Ham på London Stadium i kveld, men har da muligheten til å øke ledelsen til tre eller fem poeng igjen. Selv om de lyseblå puster Liverpool i nakken, fokuserer Xherdan Shaqiri på arbeidsoppgavene foran kampen i øst-London.

– Jeg føler ingen nervøsitet i laget. Dette laget ønsker å vinne hver eneste kamp. Jeg ser ingen nerver her. Vi jobber hver dag. Vi tar en kamp om gangen, og vår holdning må være at vi skal holde oss på førsteplass helt til sesongen er over, sier Shaqiri til Sky Sports.

– Kanskje er fansen mer nervøse enn oss. Det er ganske normalt. Jeg opplevde det samme i Bayern München. Vi er ikke nervøse. Vi ønsker bare å spille kamper, og forsøke å vinne dem. Vi jobber hardt på trening, og må fortsette fremgangen, fortsetter sveitseren.

Viktige ligakamper på rad og rekke

Etter West Ham venter viktige ligakamper mot Bournemouth, Manchester United, Watford og Everton.

– Alle spillere ønsker å vinne titler, og det må være målet vårt, å vinne kamper og oppnå suksess, sier 27-åringen.

– Selvsagt er målet vårt å oppnå suksess.

– Først må vi kvalifisere oss til å få spille i Champions League neste år. Det er veldig viktig. Vi ønsker å oppnå store ting i fremtiden. Det bør være målet vårt å vinne titler, men det er fortsatt lenge igjen av sesongen. Vi må stå på videre, jobbe hardt og vinne kamper, gjentar Shaqiri.

– Dette laget er modent nok til å oppnå sukess og vinne så mange kamper som mulig. I første halvdel av sesongen viste vi hvor gode vi er. Vi tapte ikke en eneste kamp.

– Vi har sjansen til å lykkes her, så hvorfor ikke ta vare på sjansen? Vi er på god vei. Det er fortsatt langt igjen, og vi har tøffe kamper foran oss, hvor vi må prestere på høyeste nivå for å vinne. Men for å oppnå suksess må du være på det høyeste nivået, avslutter den sveitsiske landslagsspilleren.

West Ham - Liverpool spilles i kveld kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]