Innrømmer at han trenger tid for å finne toppformen

– Alle trenger tid etter en skade for å komme tilbake til hundre prosent, sier Joël Matip om egne prestasjoner.

12. feb 2019 kl 23.09 Arve Vassbotten

Joël Matip er den eneste av Liverpools fire faste midtstoppere som per nå er klar til kampen mot Bayern München. Virgil van Dijk er suspendert til den første kampen, Joe Gomez er fortsatt ut i over en måned og Dejan Lovren er usikker.

Men også Matip har hatt sine skadeproblemer denne sesongen, og måtte operere etter et kragebeinsbrudd etter kampen mot Napoli i desember.

– Kragebeinet mitt er helt fint igjen nå. Men selvsagt trenger alle spillere noe tid på banen etter en skade for å komme tilbake til hundre prosent, og bygge opp kampformen. Men det blir bedre og bedre, sa Matip til Liverpoools kampprogram før kampen mot Bournemouth.

– På god vei

– Jeg trenger litt tid, men jeg føler at jeg er på god vei og skulderen er ok.

Han har nå spilt de fire siste kampene mot Crystal Palace (4-3), Leicester (1-1), West Ham (1-1) og Bournemouth (3-0). Han har nå startet ti kamper denne sesongen og kommet inn i fem.

– Vi har fortsatt mange kamper å spille, og jeg har tro på meg selv og mine kvaliteter, så jeg håper jeg kan spille i mange av kampene. Som alle spillere må jeg forbedre meg for å holde meg i managerens tanker.

Matip kan komme til å spille sammen med Fabinho mot Bayern München, om Lovren ikke blir klar til den kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]