- Jeg føler meg bra

Jordan Henderson sier at han har trent godt i den siste uka og er helt kvitt tidligere skadeproblemer.

18. feb 2019 kl 14.08 Torbjørn Flatin

- Han vil være et enormt savn, men jeg tror likevel vi har nok kvalitet til å kunne håndtere det, sa Jordan Henderson til pressekorpset på Anfield foran morgendagens kamp mot Bayern på spørsmål om at Virgil van Dijk vil være ute.

- Det vil være opp til alle spillerne å forsvare seg som et lag, uansett hvem som spiller i den samme rollen vil kjenne til den og hva som er forventet av dem.

- Jeg vil alltid være klar og gi hundre prosent for laget når jeg blir bedt om å spille, sier Hendo videre på om han kan være en kandidat i midtforsvaret.

Foran Bayern

- Jeg føler meg bra. Jeg hadde et lite problem foran kampen mot West Ham, men det var mer for å være før var enn noe annet, sier kapteinen videre om sin fysiske tilstand. Tipsene foran kampen mot Bayern går nok i retning av at Fabinho blir trukket ned som stopper ved siden av Matip, og Henderson kommer inn som midtbaneanker.

- Alle kan se hvor god Naby er som fotballspiller, sier Henderson videre på spørsmål om midtbanekollega Naby Keita. – Det å komme til en stor klubb som Liverpool, måtte tilpasse seg Premier League, det vil ta tid men han har gjort det virkelig bra i enkelte kamper. Han vil stadig tilvenne seg måten vi spiller på og du kan se potensialet.

- Jeg tror erfaringene fra forrige sesong vil hjelpe. Vi har spilt mange store kamper i Champions League, sier Jordan om kampen mot Bayern.

- For oss er kampen i morgen kveld sesongens største. Det er vår innstilling. Jeg føler at troppen er sterk nok til både å utfordre i liga og CL.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]