- Jeg ønsker å bli husket som en legende i Liverpool

Virgil van Dijk er blitt intervjuet om hvordan han har det på Anfield, tittelkampen og Jürgen Klopp.

21. feb 2019 kl 15.43 Torbjørn Flatin

Tittelkamp

- Vi har en fantastisk tropp. Vi har alt verktøyet, men en ting er å snakke noe annet er å gjøre det.

Virgil van Dijk har gjennomført et intervju med Guillem Balague hos BBC.

- Vi har en motstander (Manchester City) som også er rimelig gode, men så langt har vi matchet dem, fortsetter Liverpools ruvende midtstopper. – Vi må bare se hva som skjer.

- Når du kommer til en klubb som Liverpool blir du alltid ønsket velkommen og de vil være klare for deg. Du blir en del av familien og vil alltid være det. Det er en av årsakene til at jeg definitivt ønskt å spille for denne klubben.

Lederen van Dijk

- Du må være deg selv og det å være meg selv betyr at jeg sier hva jeg tenker, forklarer Virgil om det at han er en leder ute på banen.

- Jeg er ganske avslappet og rolig utenfor banen, men ute på gresset ønsker jeg å sørge for at alt kan bli gjort for å vinne kampen.

- Jeg kjenner meg selv, jeg behøver å være lydhør. Spillerne vet det, jeg ønsker å sørge for at alle står på. Det er noe jeg har lært opp gjennom årene, og jeg vet det kan fungere.

Fantastisk trener

Liverpools nr. 4 ble også spurt om sin manager, Jürgen Klopp.

- Hvilke råd gir han? Å tro på deg selv og aldri gi opp. Alltid arbeide hardt og vær full av selvtillit, og han gir deg utvilsomt den selvtilliten du behøver.

- Han sier det rett til deg hvis det er noe du ikke gjør bra, noe jeg selv er en stor fan av. Jeg synes han er en fantastisk trener.

Vil betale tilbake

- Jeg er 27 nå, forhåpentligvis kan jeg holde på og trives med det til jeg er minst 36. Etter det kan du ikke spille lenger på høyeste nivå, slik at du må glede deg over det så lenge det er mulig.

- Jeg ønsker bare å gi alt for denne klubben. De gjorde alt for å kunne få tak i meg og jeg ønsker å betale dem tilbake.

- Kanskje som en legende i Liverpool, konkluderer Virgil van Dijk da han blir spurt om hva han gjerne vil huskes for.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]