– Jeg tror vi kan gjøre noe spesielt

Alisson Becker om hvordan Anfield opplevdes som Roma-spiller, og om sesonginnspurten.

14. feb 2019 kl 10.06 Arve Vassbotten

Denne sesongen har Alisson Becker holdt buret reint 14 ganger på 26 Premier League-kamper for Liverpool. Sist sesong slapp han inn 7 mål på to kamper mot Liverpool, og fem av dem på Anfield. Dermed vet han godt hva som venter Bayern München på tirsdag.

– Det er vanskelig å spille mot Liverpool. Kvaliteten i laget er utrolig, også har man den 12. spilleren utenfor banen med supporterne. I fjor husker jeg at det var vanskelig når vi møtte dem i semifinalen. Atmosfære var ikke til å tro. Det var utrolig, sier Alisson Becker i et intervju med Jamie Webster for LFCTV.

– Jeg liker å spille når andre lags supportere roper og snakker med meg, det motiverer meg. Men dette var noe annet, sier han.

– Da jeg signerte var den erfaringen helt klart en faktor, sier han i intervjuet.

– Kan røre oss

Støtten fra supporterne merket han spesielt godt i seieren mot Bournemouth.

– Vi spillere ønsker et lag, som ønsker deg, et lag med kvalitet, med en god manager og med gode supportere. Her i Liverpool tror jeg man har de beste supporterne i verden.

Alisson har tror på at Liverpool skal oppnå store ting denne sesongen. At laget kan vinne Premier League for første gang på 29 år.

– Vi er spente på dette, vi er fokuserte, og vi gjør det for supporterne, for manageren, for oss selv og for alle som er en del av prosjektet. Dette laget er annerledes.

– Jeg tror vi kan gjøre noe spesielt. Men vi trenger å beholde beina på bakken og fortsette å jobbe, jobbe og jobbe. Supporterne er en stor del av dette laget.

– De kan ikke gå på banen og spille, men de kan gjøre noe for å røre oss, og lade oss opp til å gjøre noe mer på banen, sier Alisson.

I intervjuet, som du kan se høyere oppe i denne saken, spiller de to også Liverpool-sanger. Og Webster sier at neste sesong har supporterne kanskje også en sang om Alisson.

– Vi har tid, jeg har lang kontrakt, svarer brasilianeren til det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]