TILBAKE FRA SKADE:  Det har vært klart en stund at James Rodríguez ville rekke Liverpool-kampen, og colombianeren leverte en god oppvisning da han startet sin andre kamp for året i helga.

– Kan ikke gjøre feil i disse kampene

Bayern-maskineriet er i solid form foran 8-delsfinalen i Champions League.

Det er åtte dager til Liverpool tar imot Bayern München på Anfield, og tyskerne står med seier i sju av sine åtte kamper etter at gruppespillet ble avsluttet med 3–3 borte mot Ajax i desember.

I Bundesliga ligger den regjerende mesteren på 2. plass, men tok innpå to poeng på ligaleder Borussia Dortmund da de vant oppskriftsmessig 3–1 over Schalke hjemme lørdag kveld.

Lagets vante toppscorer, Robert Lewandowski, satte inn 2–1 og ble dermed den første spilleren til å nå tresifret antall scoringer på Allianz Arena. Det var den polske landslagskapteinens 25. mål for sesongen – på 29 kamper.

James Rodríguez sto for den målgivende pasningen, og var også arkitekten bak selvmålet som førte til 1–0. Serge Gnabry fastsatte sluttresultatet med en drøy halvtime igjen av kampen.

– Kan skape problemer for dem

Etter seieren fikk Rodríguez spørsmål om det kommende storoppgjøret i Champions League.

– Jeg ser veldig frem til å møte Liverpool, sier han til Bild.

– Du kan ikke gjøre feil i disse kampene, men jeg tror vi kan skape problemer for Liverpool. Vi har et lag som er bra nok til å avansere dersom ting går bra.

Colombianeren har fått i gang motoren etter den tyske vinterpausen, som for egen del var ekstra lang grunnet en kneskade på senhøsten. Da han kom innpå mot Hoffenheim 18. januar var det 27-åringens første opptreden siden begynnelsen av november.

– Jeg synes jeg hadde en bra kamp mot Schalke. Jeg føler meg bedre hele tiden, etter å ha vært ute i nesten tre måneder. Jeg bidrar med mer for hver kamp, men jeg kan fortsatt spille enda bedre, sier mannen som er på lån fra Real Madrid.

Bayern skal ha sin generalprøve før Liverpool-kampen med en bortetur til Augsburg kommende fredag. Jürgen Klopps mannskap har på sin side spillefri frem til neste tirsdag og lader opp med en treningsleir i Spania denne uka.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.08.2019 kl 21:50

Se 45 treningsbilder fra Melwood

Forberedelsene til Arsenal-kampen fortsetter.

+
22.08.2019 kl 20:19

– Enestående person og fotballspiller

Ingen i klubben var i tvil om at Ox ville klare å kjempe seg tilbake, sier Klopp.

+
22.08.2019 kl 18:03

Ny kontrakt for Oxlade-Chamberlain

Klubben bekrefter at 26-åringen har signert ny avtale.

+
22.08.2019 kl 17:18

Hevder Liverpool og Nike nærmer seg draktavtale

Ifølge Forbes kan avtalen bli den dyreste i hele Premier League.

+