Klare for kvartfinale i FA Youth Cup

Paul Glatzel og Bobby Duncan har nå 43 mål tilsammen.

13. feb 2019 kl 22.16 Arve Vassbotten

Liverpool U18 vant 2-0 mot tidligere ubeseirede Wigan i FA Youth Cup onsdag kveld.

Med den seieren er Liverpool klare for kvartfinale i turneringen, der de møter Bury på bortebane.

Liverpool tok ledelsen før fem minutter var spilt da Paul Glatzel banket ballen i nettaket. Han scoret dermed sitt 22. mål for sesongen.

Bobby Duncan kunne ikke være noe dårligere, da han noen minutter seinere på pasning fra spissmakker Glatzel doblet ledelsen.

Dermed har de to scoret tilsammen 43 mål denne sesongen.

Liverpool har rikte tradisjoner fra cupen. Liverpool stod som seierherre i årene 1996, 2006 og sist i 2007.

Michael Owen og Jamie Carragher var på laget i 1996, mens ingen klarte helt å ta spranget fra årgangene i 2006 og 2007, der Jay Spearing var nærmest.

Liverpool: Jaros, Walls, Larouci, R. Williams, Boyes, Clarkson (Bearne, 86), Sharif, Cain, Glatzel, Duncan, Longstaff (Dixon-Bonner, 79).