Spion Kop 1906:– Legg igjen nervøsiteten hjemme

Supportergruppe ber supporterne om å nyte at laget er med i tittelkampen.

6. feb 2019 kl 23.56 Arild Skjæveland

Spion Kop 1906 er navnet på gruppen med unge supportere som organiserer flaggene på The Kop. Gruppen skal ha mye av æren for at Liverpools verdenskjente tribune bak mål ser så spektakulær ut som den gjør før de helrødes kamper.

Mot Leicester City forrige onsdag hadde Liverpool muligheten til å få en luke på sju poeng på toppen av tabellen - men spilte 1-1. Nå er Manchester City forbi på bedre målforskjell med én kamp mer spilt.

På sosiale medier har det haglet med kritikk mot stemningen den dagen, og det blir beskrevet som et nervøst, utålmodig og rastløst publikum, som sitter med en følelse av at en har noe å tape. Det vil supportergruppen ha slutt på.

OPPFORDRING:
OPPFORDRING:  Spion Kop 1906 ber supporterne om å dra på kamp med en annen innstilling.

Kom med en oppfordring

Onsdag kveld la Spion Kop 1906 ut følgende melding på sosiale medier, der de ber supportere som besøker Anfield om å legge igjen nervøsiteten hjemme:

«Dette er et av de beste Liverpool-lagene i nyere tid, og vi bør nyte hvert eneste minutt av dem på jakt etter ligatittelen. Noen ganger kan vi bli opphengt i hvor mye vi ønsker å vinne denne ligaen, og det kan føre til nervøsitet, men vi bør huske at vi heller bør nyte å se et Liverpool-lag som har vært strålende hele sesongen.

Så lenge vi er på tribunen, så er vi sterkere sammen, og som supportere har vi muligheten til å løfte laget når de trenger det, og for å hjelpe dem å komme over linja.La oss sørge for at Anfield er så bra som vi vet at det kan være.

Flagg, skjerf, skrangler, stemmer, roping, plystring, fiendtlighet. Alt vi kan gjøre for å utgjøre en forskjell for spillerne.

La oss gå tidlig inn på stadion på lørdag, og vise disse spillerne at vi er med dem helt fra oppvarmingen. Vi har sett effekten dette kan ha tidligere, både på egne spillere og på motstanden. La oss gå inn tidlig og se det beste Liverpool-laget i nyere tid.

Det er sju hjemmekamper i ligaen igjen. Sju sjanser igjen til å se et strålende ungt lag på Anfield som går for sin første tittel. Sju hjemmekamper til å bygge opp for å komme gjennom bortekampene».

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium. Skal du over på kampen, vet du hva du må gjøre!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]