Må stå over begge kampene mot Liverpool

Bayern Münchens anke ble avvist.

4. feb 2019 kl 17.35 Einar Kvande

Så er det offisielt: Bayern München må klare seg uten Thomas Müller i begge 1/8-finalene mot Liverpool i Champions League. Bundesligaklubben anket da den 29 år gamle offensive midtbanespilleren fikk to kampers karantene for et rødt kort, men anken ble mandag avvist av UEFA sin appellkomité.

Müller ble utvist av den franske dommeren Clément Turpin i det 75. minutt av siste gruppespillkamp, etter at han sparket Ajax-forsvareren Nicolas Tagliafico i bakhodet reneste i kung-fu-stil, i en kamp som endte 3-3 i Nederland.

Den første 1/8-finalen mellom Liverpool og Bayern spilles på Anfield 19. februar, mens returen går av stabelen på Allianz Arena 13. mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]