STORSPILTE:  Gini Wijnaldum hadde store problemer med magen, men storspilte mot Bournemouth.

Måtte skynde seg på toalettet i pausen

Wijnaldums prestasjon blir enda mer imponerende når en hører hvor kritisk magetrøbbelet var.

Gini Wijnaldum scoret et mål, og ble kåret til banens beste spiller da Liverpool slo Bournemouth på lørdag. I pressesonen etter kampen fortalte Jürgen Klopp at nederlenderen ikke hadde trent, og hadde vært isolert fra resten av spillergruppen på grunn av diaré og oppkast - så derfor ble han bekymret da lagkameratene omfavnet ham etter scoringen.

Nå forteller Wijnaldum hva det var som skjedde.

– Torsdag kveld tok jeg en tablett for kneet jeg hadde fått fra legen. Det var en tablett som kunne gi magesmerter. Jeg tok den, og det gjorde vondt, og tenkte det kom av tabletten. Jeg kastet opp, og alle ble litt redde, så jeg trente ikke på fredag og overnattet ikke på hotellet heller fordi de trodde jeg kunne smitte andre spillere, forteller Wijnaldum til The Guardian

Like før det gikk galt

28-åringen hadde hastverk med å komme seg på toalettet da dommer Anthony Taylor blåste av for pause.

– Manageren ringte, og spurte om jeg kunne spille. Jeg sa at jeg var så positiv som jeg kunne være. På morgenen var jeg fortsatt svak, og hadde diaré. Tablettene hjalp mye, men selv i pausen måtte jeg forte meg til toalettet! I pausen tenkte jeg «å nei», men jeg løp inn og klarte å kontrollere det, sier han.

Han var fornøyd med lagets prestasjon mot Bournemouth.

– Det er alltid en god respons når du vinner. Når du holder nullen og scorer tre mål gjør det ting enda bedre. Vi må sørge for at vi gjør det slik i alle kamper, og ikke bare i én.

– Det er tøft å konkurrere med City, men vi visste fra starten at det ville bli tøft. Vi må kontrollere resultatene og prestasjonene. Vi må gi alt i alle kamper, og se hvor vi er til slutt. Du kunne se i starten av sesongen at vi har forbedret oss, og vi må bare holde det gående.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2019 kl 16:16

Kjemper mot klokken for å rekke Liverpool-kampen

Martial og Lingard kan likevel bli klare til søndagens storkamp på Old Trafford.

+
20.02.2019 kl 14:45

Det går mot sesongforberedelser i Amerika og Europa

Istedenfor en forventet tur til Asia ventes Liverpool å dra tilbake til kjente drakter i USA til treningsforberedelsene før sesongen 2019/20.

+
20.02.2019 kl 14:14

Returen mot Bayern vises på storskjerm på Anfield

Bortekampen i München i Champions League kan følges via et stolsete på de helrødes hjemmearena.

+
20.02.2019 kl 12:33

-Vi må tilbake til vårt beste mot United

Andy Robertson ser fram mot søndagens gigantmøte.

+