– Manuel Neuer vil være tilbake mot Liverpool

Nye rapporter fra Tyskland skal ha det til at Manuel Neuer vil være tilbake mellom stengene når Bayern München besøker Liverpool på tirsdag.

14. feb 2019 kl 17.46 Odd Sindre Tonning

De siste ukene har Manuel Neuer blitt holdt på sidelinjen grunnet en fingerskade, og han har vært usikker til kampen mot Liverpool. Nå skriver Christian Falk hos Sport Bild at keeperen sannsynligvis vil være tilbake i spill allerede til fredagens kamp mot Augsburg, på Twitter.

«Manuel Neuer vil starte mot Augsburg. Så han vil også være tilbake til kampen på Anfield,» skriver han på Twitter.

Tidligere denne uken snakket han med Daily Mail, i et intervju der han selv var optimistisk med tanke på sjansene for å stå i mål mot Merseyside-klubben.

– Jeg har det bra, og det er ikke så ille. Jeg tror vår medisinske stab vil dytte meg inn i mål, og hvis alt går fint på trening, så vil jeg spille. Vi er positive. Jeg tror jeg vil stå mellom stengene,sa Neuer da.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]