Melder om vellykket operasjon

Joe Gomez ble lagt under kniven i London mandag.

5. feb 2019 kl 00.04 Einar Kvande

Liverpool FC bekreftet mandag at Joe Gomez måtte gjennom en ny operasjon etter beinbruddet han fikk mot Burnley i desember.

Midtstopperen ble taklet hardt av Ben Mee, men det var ventet at han ville være tilbake på banen i januar eller februar. Rehabiliteringen har imidlertid ikke gått slik som klubben håpet, og mandag ble Gomez operert i London.

Forsvarsspilleren melder nå om et vellykket inngrep via sin Instagram-konto.

«Jeg er knust over å ha fått et tilbakeslag i rehabiliteringen, som resulterte i den vellykkede operasjonen jeg var gjennom i dag. Det føles ikke bra at jeg ikke er i stand til å bidra for laget ute på banen, spesielt i en tid som denne. Jeg gjør alt jeg kan fysisk for å komme sterkere tilbake», skriver Gomez.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]